vinter

Det är en bit kvar tills det är vinter men jag längtar!! Jag vill lära mig åka snowboard så mycke! <3 hoppas jag kan göra det i vinter :D
Snygga från Junkyard ;P

EMMA OCH JAG

Idag har jag varit med emma efter skolan, vi har typ inte gjort så mkt och sen skulle vi till björnsan(ungsdomsgård) men när vi kom dit så verkade det typ som ett dagis elr nåt, asskumt. Vi hade aldrig vart där förut men det va samma hus som bilden på internet. Vi gick inte in där, det kan ha varit det stället för det stod typ att det var öppet 9-17 för barnen och vi hade läst att det skulle va öppet 18-22 det vi skulle på.
Jag har typ varit  snuvig hela dan så jag ska ta och vila lite nu, jag är så trött :/. Gissar på att Bea smittade mig, damn you!!! hahah Men jag är glad just nu för jag har fått den nya frida tidningen så den kommer jag att läsa nu :D yeeeeeeeeyy deaaaammm sweeet pöööös bloggen <33

Design

Om jag ska vara ärlig så har jag inte en jävla aning om hur man gör bloggdesigner :S så ni får väl stå ut tills jag hittar nån som kan hjälpa mig, typ :$

Fokiwa

Foki har öppnat sin nya webbshop nu! Den heter Fokiwa och har jättesöta kläder <3.
Fast det är ganska dyrt men man behöver ändå inte betala någon frakt :).

Awesome låt


Inställd shopping

Det blev ingen shopping idag för Alice är sjuk, vi väntar tills hon är frisk igen.
Hhaha hittade en bild på Alice och mig när vi hade rosa hår på Linkin Park konserten i juni. Den var asbra iaf :D

trååk

Nu ska jag städa och sen tvätta, jag måste tjäna pengar tills på tisdag då jag ska shoppa i skärholmen med några kompisar i klassen. Vill speciellt handla på Topshop, dom har så fina saker men det är ganska dyrt så chansen att jag hittar nåt där är nog tyvärr minimal.
Bjuder på en bild med mig och mitt välstädade rum ;P
さようなら

bäääst


Gym

Nu har jag börjat gymma med mina venner Ebba och Klara :). Har gymmat den här veckan 2 ggr, och det är ganska lagom tycker jag.
Över sommaren har jag tränat en del på armhävningar så nu kan jag äntligen göra riktiga armhävningar. Har försökt att få en mer hälsosam livsstil haha :). Nu rider jag 2 ggr i veckan, gymmar 2 ggr, styrketränar typ lite varje dag och gör armhävningar m.m, jag shufflar hemma på skoj, typ lite varje dag;P och så försöker jag jogga lite ibland på morgonen om jag orkar, men jag kan erkänna att det har jag inte gjort mkt av!
Jag försöker äta nyttigt också och kanske äter onyttigt ungefär en gång i veckan. Hahah nu kanske många tycker att jag är asseriös med det här, men jag mår bra av det :).
Tänkte lägga upp en önskelista snart inför julen även fast det är ganska långt kvar. I något av kommande inlägg :).

Sry..

Jag har ingen kamera eller någonting att fota med och jag har typ tagit en bloggpaus kan man säga. Men jag kan försöka skriva lite iaf ;).

RSS 2.0